25 anys de Festa de Dilluns

No es el nombre un de la Filà, però si hui per hui hi ha un cordonero que ha mamat la Filà Cordón des de ben xicotet eixe es el nostre amic Antonio Gisbert Sanjuan, conegut per tots per Dilluns, malnom que li ve del seu pare, que ho va ser tot en la Filà fins conserge de la mateixa. Ell va vestir de cordonero des de la infantesa, anys 40, però al fer-se major i tindre els amics als Gusmans va canvia de bàndol fent-se de la creu en la Filà Gusmans aplegant a ser Primer Trò de la mateixa. La feina el porta a Madrid on va ser membre fundador de la Penya de Alcoi a Madrid.

Al final dels anys 80 torna a creuar com a Cordonero, i enguany la Filà Cordón te el orgull de imposar-li la insígnia de 25 anys de festa, però degut a la seva salut, i al haver traslladar la seva residencia temporal a Toledo, on viu el seu fill, 5 membres de la Filà, Jeremias Gisbert, Jose Miguel Molina, Angel Aranda, Paco Gandia i Antonio Llinares, van traslladar per un dia la Filà a Toledo per imposar li tan merescuda condecoració, immortalitzant aquest moment.

Imposición de la insignia de 25 de fiesta a Dilluns, junto con Jeremias Gisbert, Angel Aranda, Antonio Llinares, Francisco Gandia, Jose MIguel Molina y su hijo
Facebook
Twitter
WhatsApp

Acceso Socio

Rellene el siguiente formulario con sus datos de acceso para ver su Intranet

Salir